Fit- Boost
Boost your fittest

Wie ben ik....


Mijn naam is Manon Langedijk, ik ben geboren in 1991 en woonachtig in Alkmaar. Ik ben eigenaar van Fysiotherapie Fit-Boost en hier ben ik werkzaam als (geregistreerd) fysiotherapeut, voedingscoach en personal trainer. Als persoon herken je mij als iemand met veel energie en enthousiasme. Ook heb ik een grote passie voor revalidatie, voeding en het geven van (sport specifieke) training. Zelf voetbal ik zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast fitness ik fanatiek met een cosmetisch doel.

Achtergrond

Mijn achtergrond in werkzaamheden zijn sportgelegenheden als fitnesscentra, snowboardcentra’ s, en personal training studio’s. Als fysiotherapeut heb ik gewerkt in een revalidatiecentrum, bij AFC Ajax en bij een reguliere praktijk. Omdat ik sport en voeding  interessant vind heb ik naast mijn opleiding Fysiotherapie aan de VU Bewegingswetenschappen gestudeerd. Dit pas ik toe in mijn vak als therapeut door het stukje revalidatie over te laten vloeien in performance waarbij naar een specifiek doel gewerkt kan worden. Een goede balans en combinatie van de juiste tools, voeding, training en rust zorgt ervoor dat we fysieke beperkingen zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. Voor de ene persoon is dat een aantal kilometer wandelen en voor de andere persoon is dat een crossfit wedstrijd op hoog niveau. Mijn drive is om eerst de (pijn)klachten te reduceren en geleidelijk uit te bouwen naar oefentherapie en (mogelijk) performance. Deze combinatie maakt dat ik mijn werk als fysiotherapeut met veel enthousiasme uitoefen bij Victrix. Kom gerust eens langs.

Partner Team Victrix  

Team Victrix is dé plek voor allround CrossFit: voor alle niveaus en alle leeftijden. De coaches zorgen ervoor dat jij lekker in je vel zit. Deze community daagt je uit waar nodig en helpt je mee om goed voor je lichaam te zorgen. Naast CrossFit lessen kun je trouwens ook bij Team Victrix terecht voor aanvullende trainingen, zoals fitness, gymnastics, yoga, strongman en weightlifting. Together we are victorious! Check de website: https://www.teamvictrix.nl