Sportfysiotherapie in Alkmaar

Ontdek je ware kunnen met (sport) fysiotherapie. Bij Fit-boost geloven wij erin dat iedereen op zijn eigen niveau trainbaar is. Van basis atleet tot topsporter en van jong tot oud. Onze ervaring en ons team helpt jou om optimaal te herstellen:

– Wordt blessure vrij
– Verbeter jouw prestaties
– Voorkom nieuwe (sport) blessures

Op het werk pijnvrij langs je klanten gaan of op kantoor zitten. Of je tegenstander genadeloos passeren op volle snelheid. Je Deadlift persoonlijk record verbeteren of een kipping zonder pijn. Terugkomen op het niveau waar jij was na een blessure of zelfs beter, dat is het doel bij Fit-boost.

Wanneer je de eerste keer komt met een sportblessure nemen wij uitgebreid de tijd met een intake om de klachten in kaart te brengen. Wij kijken naar het ontstaan van de blessure en welke factoren daaraan ten grondslag liggen. Niet alleen het aangedane deel wordt onderzocht maar ook de omliggende structuren om te kijken of daar de klachten niet vandaan komen.

Denk met deze blessures aan klachten aan de schouder, rug, knie en enkels. Ook blessures na een operatie. Een blessure aan een elleboog kan ook uit de nek regio komen, een blessure aan de enkel kan ook uit de stand van de voeten ontstaan. Fit-boost maakt gebruik van een Microfet, die brengt de kracht van jou tot op 100 gram in kaart. Daarnaast hebben wij videoapparatuur waarmee wij bepaalde movements in kaart kunnen brengen.

Als alle gegevens in kaart zijn gebracht kunnen wij een diagnose stellen en een behandelplan maken. Als het nodig is dempen wij eerst de pijn met een Theragun, manuele handelingen of dry needle therapie. Als de voorwaarden goed genoeg zijn en er reden is voor trainen gaan wij vervolgens samen met jou trainen.

Fit-boost medewerkers staan voor jou klaar om samen het gewenste doel te bereiken. ‚Äč