Voeding

Triggerpoint illustratie

Werken aan jouw fysieke fitheid met een blessure of een trainingstraject zonder gezonde voeding? Dit is niet de meest ideale combi. Wij bieden voedingsadvies aan op maat waarbij wij rekening houden met jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden.

Voeding bestaat uit macronutriënten en micronutriënten, bij een gevarieerd eetpatroon en voldoende afwisseling krijgen de meeste mensen voldoende micronutriënten binnen ( vitamines en mineralen). Wij laten ons keer op keer verassen door verschillende voedingshypes maar bij Fit-boost staan wij achter normale en gezonde voeding. Hierdoor kun jij dit ritme ook makkelijker volhouden en is er ook zo nu en dan ruimte voor wat lekkers.

Allereerst beginnen wij met een uitgebreide meting van de lichaamsverhoudingen, vetpercentage en gewicht worden allemaal geregistreerd. Wij berekenen vervolgens jou macronutriënten en stemmen deze af op jou doelen. De macronutriënten bestaan uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Vervolgens gaan wij een uur samen zitten om alles uit te leggen. Na deze uitleg ga jij aan de slag met jou eigen voeding en onze online app. Wij registreren wat jij eet en er bestaat een mogelijkheid dit periodiek ( 3 weeks ) te evalueren. Ook eenmalig voedingsadvies en een uitgebreide uitleg behoort tot de mogelijkheden.

1250 kilocalorieën per dag Download
1500 kilocalorieën per dag. Download
1750 kilocalorieën per dag.Download
2000 kilocalorieën per dag.Download