De teamleden van Fit-Boost

Manon Langedijk

Fysiotherapeut / eigenaar

Hallo, mijn naam is Manon Langedijk. Ik ben fysiotherapeut en eigenaar van fysiotherapie Fit-boost. Mijn passie voor bewegen is op jonge leeftijd begonnen. Ik heb in het verleden veel gevoetbald en doe dat nu nog steeds met veel plezier. Ik werk al zeker veertien jaar in diverse sport en revalidatie gelegenheden. Van fitness-groepsles en bootcamp trainer raakte ik meer geïnteresseerd in specifieker trainen. Vanuit daar ben ik begonnen als personal trainer, voor mijzelf en in diverse sportgelegenheden. Als personal trainer merkte ik dat mensen trof met medische klachten. Ik kon deze mensen niet voldoende ondersteunen in het proces naar optimaal bewegen en klachtenvrij functioneren. Vanuit die gedachte ben ik de opleiding fysiotherapie gaan doen en heb ik daar mijn kennis als therapeut opgedaan. Mijn kennis in een aantal specifieke richtingen die mij interesseerde heb op bewegingswetenschappen verbreed. Ik heb in revalidatiecentra’s, eerstelijnspraktijken en bij Ajax mijn ervaring opgedaan. Nu probeer ik mensen bij Fit-boost te behandelen en trainen naar een optimaal revalidatie of preventie programma.

Tot ziens!

Martijn Ploeger

Crossfit Coach / partner Team Victrix

Martijn Ploeger is sinds 2013 eigenaar en headcoach van Team Victrix. Na een jarenlange passie voor verschillende sporten verloor hij zijn sporthart aan CrossFit en kwam in 2013 een droom uit, zijn eigen CrossFit box. Martijn beoefende op dat moment al een paar jaar CrossFit en nam deel aan verschillende nationale en internationale wedstrijden. Met zijn passie en enthousiasme voor de sport probeert hij iedere dag weer de leden te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Linda Leegwater

Crossfit Coach / manager

Mensen helpen om zichzelf naar een hoger level te krijgen. Dat vind ik het allerleukste en doe ik dagelijks bij Team Victrix: voor volwassenen, kids en zwangere vrouwen.

Na afronding van de Hbo-studie Sport en Bewegen ben ik aan de slag gegaan in de sportwereld. Na verloop van tijd werd mijn interesse gewekt door CrossFit. Hier ben ik me in gaan verdiepen én specialiseren. Ik werk heel graag met mensen en zie ze graag groeien in hun sportieve mogelijkheden. Ook geef ik met heel veel plezier CrossFit les aan kids en kun je bij mij terecht als je zwanger bent. Als zwangerschapscoach en Crossfit coach zit ik bij Team Victrix helemaal op mijn plek.

Raymon Dumont

Crossfit Coach

Crossfit Coach